Planer inför kvällen...

sitter här med en ansiktsmask och är snyggare än någonsin ;) naaat.
Försöker planera lite inför kvällen, som faktiskt kommer bli ganska lugn det är året. Försöker komma på vad tusan jag ska ha på mig för något! Eftersom vi ska flytta nu när som helst, så ligger ju hälften av kläderna i resväskor. Inte lätt alls att hitta någonting just nu..  Håll tummarna för att jag hittar nåt ^^


Här är en bild på hur naglarna blev som jag fixade igår :)



Min nagelband är så grymt torra och söndriga nu
Dom gillar verkligen inte kylan. uuh!


Uttråkad..

Fixade naglarna nyss.. Blev kanon! Även om inte festsuget är på topp omför imorgon så kan man ju iallafall göra sig lite fin! Nu sitter jag och leker i camen. Är lagom uttråkad. Väntar på Johanna, som ska komma och slinga håret :)


Don’t hate me. I’m just like you, just better looking

Jag har ganska svårt att sova om nätterna, så det brukar oftast bli att jag somnar framåt förmiddan någongång. För en gångs skull lyckades jag som, rätt fort faktiskt! Vad händer då ?? Jo, mobiljäveln plingar till av ett sms och då var det fett kört.. Nu sitter jag här och dricker saft och äter godis. Ska upp "tidigt" imorgon för att åka in en snabbis till stan och sådär, så jag hoppas jag somnar innan det blir just ute iaf..

Har suttit ett tag nu och kollat runt på lite kläder och sådär. Men hittar bara piss sidor! Vill inte köpa eller nåt. Vill bara ha och titta på och bli inspirerad av! Är det för mycket begärt?! Äh.. bättre jag själv går och ställer mig framför spegeln i mitt rosa Hello kitty nattlinne, så man får se något snyggt idag iallafall.. 



Måste komma ihåg att använda kameran mer..                             
Tråkigt med massa text hela tiden!

Såhär snygg är jag nu



Borde kanske gå och lägga mig så man orkar göra något vettigt imorgon?


Efter lite om och men ..

Tog ut min navelpiercing för mer än ett år sen.. och såklart ville jag ta om det efter ett tag men dom sa att jag måste vänta tills det växt ihop helt först. Och som alla vet är vänta något utav det tråkigaste som finns! Så jag tog hål "nere" i navlen sålänge.. Men det höll bara på att krångla och ville aldrig läka ordentligt så tog ut det med för ett tag sen. (Har tillome varit duktig och tagit ut tungpiercingen för ett par veckor sen!) Men häromdan var jag uttråkad igen, och då visade det sig att det gick att sätta i ett smycke (efter lite om och men..)  i mitt första, jag inte haft nåt i på över ett år. Så nu känner jag mig inte lika naken längre :)


Nykter juldag ..

Känner mig tråkig som tusan, men ändå väldigt duktig som valde att vara nykter och inte gå ut och festa igår trots att det var juldagen. Fast det blev ändå en lång natt.. Var och hämta en lite för onykter storebror i båstad och kom inte i säng förens vid fyra tiden. och ändå är jag vaken såhär tidigt?! Fick nog lite dåligt samvete när jag fick förklarat för mig igår att jag sover bort mitt liv.. Det är ju inte kul. När skolan börjar kommer jag ju aldrig komma upp i tid! Men det tar vi :) Nu hade jag tänk hoppa in i duschen och komma igång och göra något vettigt idag, för en gångs skull..


Rastlös..

Sådär.. Har snart lagt över allt på min nya dator. Det som tog tid var att rensa all skit på min gamla. Helt sjukt hur mycket man kan samla på sig på ett år!

Åt nyss julmat, IGEN. Förstår inte alls grejen med julmaten? Det är liksom inte ens gott och det är bara en massa konstiga grejer man ska slänga ihop och äta på en gång bara för det är jul? och sen är det ju inte så att det räcker den gången utan man ska sitta och äta den där skiten i en vecka bara för det ska ta slut? Uuhh.. Har lyckats få vinterkräksjukan på julaftonsnatten två år irad, så det kanske är därför jag inte gillar det..? Hur som helst.. Dåligt påhitt!

Har lite ångest inför kvällen.. Alla ska ju ut och festa. Är inte sugen alls egentligen, men jag är så sjukt rastlös samtidigt som jag är trött och vill gå och lägga mig redan nu. Jobbigt när det blir sådär.. Får se hur kvällen slutar



Skratta julen rakt i ansiktet

Gillar inte julen så mycket.. Men jag klarade mig igenom gårdagen rätt bra ändå. Nästa år funderar jag starkt på att dra iväg till thailand över jul och nyår. Skratta julen rakt i ansiktet och ligga med en paraply drink i handen och ligga och steka vid havet. Det är nog lika bra jag börjar spara till det på en gång!

Fick jättemycket fina grejer igår, men bästa var ju helt klart den lilla 10" laptopen jag sitter vid nu :) Hade önskat mig en rosa, men det blev på nåt sätt en blå. Men lika fin ändå! Nu kommer det bli mycket lättare att ta med sig datorn när man ska iväg.. Bara att stoppa ner den i handväskan ju :)

Har inga bilder eller någonting på den här datorn nu.. Så nu kommer jag nog vara sysselsatt med att fixa det hela eftermiddan.


Mitt hjärta saknar dig

Såhär på självaste julafton sitter jag här på mitt rum
 och känner mig mer ensam än någonsin förr!
 
jag saknar dig älskling!


23/12

Har haft fullt upp med allt och ingenting de senaste dagarna,
så det blev inte att jag skrivit nåt som jag faktiskt hade tänkt..

Julafton imorgon. Kunde faktiskt inte brytt mig mindre.
Men på med mitt happyface imorgon för minstingarna i familjens skull.

Sov jämte ena systersonen inatt. Skulle hjälpa dom göra kaffe och sånt där
på sängen till syrran som fyller år idag. Varit där och fikat och så idag..
Åt ungefär en halv tårta själv. När man väl börjar går det inte att sluta ju?!

Klippte och slingade Nura nu ikväll.
Känns så himla bra när kunderna blir nöjda :)

Krängde i mig mat för typ 5 pers nu ikväll! Får passa på nu, så länge jag kan!
Har bestämt mig att göra som alla andra och vrålbanta bort julfläsket efter julen
Jag får typ börja äta.. luft..?





Raderade de gamla inläggen..

Raderade inläggen jag skrivit den senaste månaden
Det har varit en tuff tid, och är fortfarande
men det är för deprimerande att skriva om här
sånt där mög får jag skriva om någon annanstans har jag bestämt
från och med nu blir det inte mer sånt. eller ja... inte så mkt iallafall..
Nu blir det andra bullar, tjo


Don't mind what the haters say, ignore em' until they fade away

 

Tyck vad ni vill, jag orkar inte bry mig
ni kommer aldrig kunna förstå ändå

Det är bara du och jag som vet
bara vi två som förstår

Jag älskar dig mitt hjärta
du är allt för mig!
vi hör ihop



RSS 2.0