o.0

Idag har jag varit på salongen 9-18, firat pappa som fyller år, körde päron till stan, var hos min bror och åt pizza, körde hem päron. Nu är jag helt slut. Att gå från att vila och ta det lugnt 24/7 till att hålla igång största delen av dagarna tar på krafterna. Jobbigt att ha ett liv alltså..

Nu blir det en kopp te, sen sängen. klockan ringer 07.30. Jag pallar inte. jag är inte skapt för sånt här. Kommer för fan va utbränd när jag är 25! Hur orkar folk?!

Nattinatt

Helgens.HELLO HANDSOME!

Mamma hade ett par hundtröjor hon skulle prova på sin hund, men eftersom min kise är större än hunden så ska ha han självklart också ha en! mitt hjärta ska inte gå runt i frysa. Nu är han stiligaste i stan. kanske skulle försöka hitta en matchande tröja till mig själv.


can't seem to get away from misery

Jag är så otroligt jävla trött på att hela tiden behöva bli besviken. om och om igen. Vad fan har jag någonsin gjort för att förtjäna det? Jag vill tro gott om människor men det blir bara svårare och svårare. Varje gång jag tror att någon är en bra och ärlig människa får jag motsatsen bevisad. Just nu vill jag bara flytta någonstans långt härifrån. Börja om på nytt. Nya människor nytt liv. Börja om och inte låta mig luras. Inte nöja mig med någonting mindre än vad jag förtjänar. Jag är ingen dålig människa. Jag är snäll och vill alla väl. trött. så jävla trött!

021211

Trots att det hänt mer än vanligt den senaste tiden så känner jag alltid att jag inte har nåt att skriva.. De senaste dagarna har jag gjort mycket bra grejer. Nu i december kommer jag spendera rätt mycket tid på salongen, där jag hade min praktik i gymnasiet. Var där första dagen idag och jag tror aldrig jag varit såhär trött klockan 11 på kvällen. Det tar på krafterna när man inte är van.. Brukar alltid ha svårt att somna men det tror jag inte blir något problem inatt!

Imorgon ska jag spendera kvällen och natten hos en efterlängtad vän. Laga mat och mysa. Lördagen kommer antagligen bestå av shopping. Det ser ut som ett par bra kommande dagar! ♥

RSS 2.0