Städhjälp





Kevin var hos mig i lägenheten idag och hjälpte mig att städa. Så himla duktig var han! Men iallafall så var det kallt som satan där idag så vi fick tända en massa ljus efter ett tag och värma oss i soffan med en massa filtar. Kevin fick låna mina enorma vantar. Så söt han är, lille plutten <3


huvudvärk


Igår var det tjejmiddag hemma hos Karin som fyller 20 idag. Jättegod mat och allmänt jätte trevligt! Hade tänkt vara nykter och vara skjuts åt brudarna till stan istället när dom skulle ut, men jag blev riktigt festsugen ett tag så jag struntade i det.. Vilket var jäkligt onödigt! När vi kom till stan hade jag kul i sisådär en halvtimme kanske, resten av kvällen försökte vi få tag på skjuts hem/väntade på skjutsen. Tillslut kom iallafall min mams och hämtade oss. La mig i sängen och somnade direkt när jag kom hem, men vaknade tidigt som fan imorse och hade den värsta huvudvärken ever! Drack vin och cider igår och huvudvärken man får av den blandningen är ju inte att leka med. Upp och ta en cigg och panodil och sen krypa ner igen. FAIL. Vilken tur att kvällen började så bra hos Karin iallafall! :) Tack för det sötnos!


Idag har jag varit lite lekledare på min systersöners barnkalas. Svettigt med 20 skrikande ungar när man är lagom sleten o trött.. Men nu var det överstökat iallafall.

Bilderna från igår kommen en annan gång.


Halsband


Mina halsband lev rätt många när de inte var utspridda över hela rummer längre..


Vänder tillbaka dygnet

Eftersom min mamma envisas med att jag ska vända rätt på dygnet och få mig en bra sov-rytm så var jag uppe och pigg som bara den, redan vid nio idag. Det hör då verkligen inte till det normala, när jag är ledig. Har redan hunnit med en hel del, dom säger ju att man gör det om man går upp i tid. Jag har både varit på banken och systemet! Ska nog köra över det mesta grejerna till lägenheten idag. Jobbigt att springa fram o tillbaka med allt ensam bara.. men det får gå! :)


klänning och converse?


                   

Jag tycker det är riktigt snyggt med converse till klänning. Kul att variera sig lite och inte alltid behöva vara sådär girlygirl med klackar. En söt klänning, converse, skinn- eller jeansjacka och en sotig sminkning till är ju skitsnyggt! och det passar såna pojkflickor som mig superbra! :)


mitt hjärta




Jag saknar dig mitt hjärta! Ingenting känns rätt utan dig.
Men snaaart har jag dig vid min sida igen :D Längtar jättemycket!

Bilden är från första gången jag och Andreas träffades. Det var halloween
och jag såg ut som en riktig slyna. Inte konstigt att han föll för mig! haha ;)


laaame

                       

Här sitter jag osminkad och lamare än någonsin typ. Är helt slut i kroppen och har inte orkat göra ett skit på hela dagen. Eller jo, jag har borstat min hund. Var tvungen, efter allt tjat om hur ful och hemsk han ser ut efter jag gick lös med köks saxen och klippte honom för några veckor sen..

Inte haft något att skriva om de senaste dagarna, och inte haft nån lust heller. Dåligt av mig. Har en massa bilder på kameran, men den funkar såklart inte att tömma.. så det får bli lite seent bildregn när jag väl lyckas tömma skiten!


Måste plugga inför gesäll, teoriprovet vi har snart! baj baj  


God morgon!

No stress
pappa skulle visst till tandläkaren
så jag slipper ta äckelbussen idag
sovmorgon japp jadå javisst
sitter här och lyssnar på guns n roses
och väntar på att få åka..
Ha en bra dag allihopa! ciaao






en minut sen.. i'm boooored...


Colin

Gosh, jag har verkligen inget roligt att skriva längre.. mitt liv innehåller inte så mycket roligheter för tillfället. Var på möte i stan idag vid tre tiden, efter det åkte jag hem till min min bror och pussades lite med Colin. Tiden går så fort! Helt plötsligt är dom små liven stora och kör moppe med en snusprilla under läppen ;D haha! Klippte min brors flickvän också. Annars har det inte hänt särskilt mycket idag..

Imorgon blir del heldag i skolan, med frisörteknik och religion. Religionen är faktiskt skitkul! Jätte intressant och vår lärare drar alltid igång en massa diskussioner. Efter skolan åker jag vidare till Carro och ska fixa lite med hennes hår, sen spenderar jag natten där. Så får jag lite sovmorgon också och slipper ta bussen klockan 7!

Bäst att packa ner allt som behövs inför morgondagen redan nu så man inte glömmer något viktigt! 



 

Jag och lille pluttis Colin, i juli -09. Helt galet hur fort dom växer!


.....

Rensar igenom hela mitt rum och packar för fullt, därav den kassa uppdateringen de senaste dagarna..


!!


Fan va naassstyy! Hittade en sida som räknade ut ens kroppsfett i procent. 23% av min kropp består av fett!! 23 jävla procent!!! Fyjävlar så äckligt. En fjärdedel av mig är fett! Euuuh! Mår illa...


Heidi Montag

 

Snyggaste kroppen ever
sjukt












Min nya bakgrundsbild på datorn, helt klart! Om man tittar på den varje dag
kanske man till slut blir så avundsjuk/motiverad att man faktiskt tar sig i kragen
 och slutar med gotte och börjar träna? ;D Värt ett försök! Indeed!


sovmorgon

Vaknade med världens huvudvärk, så jag kröp ner i sängen igen rätt fort.. Gick inte upp fören efter lunch. Men eftersom jag inte har nån skola på måndagar så gör det ju inte så mycket..
Började plocka undan lite på rummet innan, och jösses va skönt det kändes att äntligen få plocka undan körboken och slänga alla miljoner papper med anteckningar! :)



                          

Nu ska jag snart bort till lägenheten och plocka iordning mer på alla grejer!
Ciao



RallyKalle


jovisst. Nu har jag tydligen körkort också.. känns sjukt! såna som jag borde inte få släppas lösa ute i trafiken! jag ville inte köra hem efter uppkörnigen.. Det kändes alldeles för konstigt. Men min bror tvingade mig att köra hans bil ner till stan när han skulle tanka iaf. Läskigt. Galet. sjukt.


Better in time

Fick godkänt på uppskrivningen igår! Himla skönt. Nu har jag halva inne, så att säga ;) och ännu ett problem ur världen. Känns som allt börjar ordna sig nu faktiskt.. Snart kommer nog allt vara bra igen!

Kom till skolan idag men det visade sig att läraren var sjuk så det blev inställt. Så jag ringde och väckte Carro och åkte dit och sov vidare istället.. Vid två tiden åkte jag tillbaka till stan och hade körlektion. Det gick bra, men det går ännu bättre när jag inte glömmer ta på mig mina linser haha!


                                                             


På tal om ingenting, så finner jag det väldigt konstigt, men otroligt underhållande, att en person som du, som säger sig inte bry sig ett dugg om mig, och mitt liv ändå går in på min blogg och slösar tid på att kolla igenom allt jag har skrivit, för att sedan skriva om det. Väldigt underligt.. men tack för ett gott skratt :)


Jag funderar på att börja snacka skit om allt och alla, och se ner på alla andra så som du. Det verkar ju ge en ett väldigt bra självförtroende. Går man runt och tycker alla är så jävla fula, och dåliga så är det klart att man tycker man själv är snyggast och bäst i världen till slut. Det tråkiga är ju att man inte blir omtyckt av särskilt många.. men det bryr du dig nog inte om så mycket. Jag däremot har hellre vänner som tycker om mig för den jag är och inte för nån jag låtsas vara.. men, that's just me..


Det är så sjukt tråkigt att personer kan förändras på en dag. Helt plötsligt är allt som bortblåst och den personen man en gång älskat, den som har känt en utan och innan och som man delat en miljon minnen med är som en främling.


varning!

Nu ska jag strax springa till bussen och åka in till körskolan och ha körlektion. Så håll er inne!


måndag



Gick upp tidigt idag, fast jag var ledig från skolan
creds till mig! ;) men vafan nu har jag redan varit
uppe några timmar så nu har jag ju inget o göra..
Laaame !


jag har tråkigt.. så självklart blev de lite ego pics ^^









mitt riktiga jag dök upp efter ett tag .. ;D


nattens underhållning

suttit och kollat runt lite på youtube
den första videon är bara så sjukt grym
och den andra fick mig att gråta av skratt
hahaha :) take a look







misslyckad lördag..



TJAAA! här sitter jag i mjukisbyxor och lökar en lördagkväll
känns ju bra.. Naaaaat! fuck va jag saknar min älskling nu
Vill inte vara ensam ikväll.. men orkar inte göra nåt heller


Jag lever min dröm baby! vad gör du ?

Pluggat körkorts teori största delen av dagen.. Tråkigt, men ett måste!


                                   


Det blev utgång igår. Glömde kameran så det blev inga kort.. Lagom salongs berusad och ett kanon humör! Riktigt skönt :) slippa vara bakis som ett svin idag och faktiskt kunna göra något vettigt haha :) Vinet jag hade var grymt gott! Kommer definitivt inhandlas fler gånger



Tiden går fort..

Var i skolan en snabb sväng och gjorde ett prov idag. Väntade på att mams skulle komma och hämta mig så jag gick och värmde mig i solariet en lite stund. Känner mig så himla blek och tråkig! men jag har inget bra pigment så jag får ta det lugnt med solandet.. Sen åkte vi iaf och handlade gardinstänger och sånt tråkigt till lägenheten, för de som bryr sig haha! :) 

När jag kom hem åkte jag och min bror till systemet och inhandlade lite vin, och till banken och fixade internetbanken till mig (och telefonbanken). himla smidigt! ska bara lära mig hur man använder det haha

Minsta systersonen fyller hela fem år idag! Helt otroligt hur tiden går fort. Min lilla bebis börjar bli stor! och ännu värre känns det att den äldsta fyller sju(!!) om ett par dagar. Gosh! Så jäkla fort tiden går så sitter jag väl snart här med en egen hängandes från tutten!

Det står fest på schemat ikväll. Känner inte mig så jätte sugen just nu, men det fixar vi med lite bra musik på högsta volym, hoppas jag!

Take care

                                  
                             Bilden är från en utekväll för några veckor sen. Sjukt SNYGG
eller hur!? ;)


The future just needs a hug

fick bara två ynka timmars sömn inatt! Det är så sjukt frustrerande att aldrig kunna sova ordentligt! Vet inte hur tusan det ska funka med skolan när jag sover så lite. Imorse var jag heeelt slut verkligen. Skakade, var yr och mådde illa. Riktigt obehaglig känsla! Kändes inte som att jag var jag. Kändes som min kropp bara vandrade runt.. Så det blev iallafall ingen skola för mig idag. Vilket inte är bra alls! Får inte och hinner inte missa en massa nu!

Lyckades sova ett par timmar på förmiddagen iallafall, sen var det dags för körlektion så det var ju bara att göra det bästa av det.. Efter det var jag och papi och tittade på en bil jag var intresserad av, men som visade sig vara skräp. Blir så trött!! Det är alltid nåt fel. Borde kanske börja spela bingolotto och vinna mig en helt ny istället? ;)








Saknar mitt älskade hjärta sååå mycket!
fick veta idag att vi kommer ses tidigare än jag trodde jag är så himla
glaaaad !! :D känns som elefanten som suttit på mitt bröst försvann lite


Tim testar!

Haha jösses, hade glömt bort den här videon helt
så sjukt jävla roligt!! :'D


We're plastic but we still have fun


kreativ onsdag

                                         


jag har varit ovanligt kreativ idag..
har gjort en planering, vecka för vecka fram till maj - då jag gör mitt gesällprov. Har målat och pysslat en massa så det blir lite roligare att titta på varje dag. Nu sitter det på väggen jämte sängen. Gjorde även ett schema, vecka för vecka också där jag ska skriva in vad, när och hur jag tränat. Så kanske jag får lite dåligt samvete om jag inte har nåt att skriva in där haha :) Jag är helt enkelt inte en träningsmänniska.. Jag är en sån som är skapt för att ligga i soffan och löka! Men det är väl bara att vara sträng mot mig själv och sätta igång och röra på fläsket! :)


Hard





They can say whatever
I'ma do whatever
No pain is forever
Yup, you know this


min header är tillbaka!! :D

Wihoo! Äntligen har jag lyckats få tillbaka min header!!! :D
Tack vara den HÄR sötnosen!

Ska fixa en lite snyggare header snart..
Den här får vara där sålänge :)


Första skoldagen..




Vi gick igenom upplägget för sista kursen i frisörteknik idag, och lite snabbt snack med min handledare jag har för mitt projektarbete. Det blir verkligen mycket nu, de här sista månaderna! Ska göra en ordentlig planering imorgon så jag hinner med allt, och slipper ha massa efter mig och lämna in i sista minuter, as usual..


Blev helt sjukt trött av skoldagen idag.
Märks verkligen att man har varit från det ett bra tag! och förkylningen gör ju inte direkt saken bättre.. Jag är helt slut i huvudet! så nu ska jag hämta min älsklings bäbis och kryp ner i sängen nu. God natt!

                  

                                                        jag och min bäbis, 2005
                        Tiden då jag nästa bara ägde randiga tröjor och trodde jag var skitcool


Tillbaka till verkligheten

God morgon!
varit vaken sen klockan tre inatt så det var inga som helst problem att komma upp..
sitter här och dricker kaffe i min ensamhet och har ätit en ordentlig frukost faktiskt!
Jag hatar att äta på morgonen annars.. Men nu när man varit hemma så mycket så
har det ju blivit att man småätit så himla mycket så jag gissade på att min mage
kommer vara galen om den inte får mat i sig förens lunch.. Nu ska jag göra mig klar
                                                                                                       Puuuss!

Nu börjar allvaret på riktigt!


Imorgon början skolan för mig del. Ser verkligen inte fram emot det!

Ganska nervöst faktiskt. Nu börjar ju allvaret på riktigt nu när det är
sista terminen i trean. Kommer nog bli ganska mycket nu med både
gesällprov och projektarbete. Puh! Det bara att bita ihop och fixa det

Är barnvakt.. kidsen ligger i min säng nu o vägrar vara tysta o sova!
Jag ska också krypa ner snart så man kanske kommer upp i tid imorn
Har ju inte direkt haft så bra sov vanor nu under lovet.. Får hoppas att
Julia kommer ihåg att ringa och väcka mig imorgon haha :) sov gott!



Hjälp?

Börjar bli galen på designen! Vad jag än gör så får jag inte bort min header som jag på nåt konstigt sätt har lyckats trolla bort! Någon vänlig själ som vill hjälpa mig?


Outsider

Insåg precis att jag nog börjar bli en riktig outsider
Haft den här datorn sen i julas och jag kom nyss på att jag inte
har installerat msn! Har inte haft en tanke på det ens..
jag har ju faktiskt en telefon! Vad ska man med msn till egentligen?



everything's the same

Hittade en gammal bild från min tid som 16 åring..


Uppdatering

inte orkat eller hunnit skriva så mkt de senaste dagarna..
Så här kommer en liten snabb uppdatering över de senaste två

Hade en klippkund i lördags. Slutade med att vi klippte av lite mer än
20 cm
. Riktigt kul när man får en sån kund. Älskar förändringar!
riktigt tjockt hår också så jag kan ju säga att papperskorgen blev rätt full

Mitt rum i lägenheten är färdig målat och fint nu så igår började vi flytta
dit lite grejer. Monterade upp en byrå från Ikea som tog flera timmar
har en stor blåsa i handen nu efter den där satans skruvmejseln!

                                                  

man får ta vad man har...




Vaknade i morse med värsta förkylningen
och nu är nässprayet slut så jag får ta lite
tigerbalsam och köra upp i min lilla snok
man får ju ta vad man har! God natt ppl 


Life's a game but it's not fair

Det värsta jag vet är när personer säger till en att dom finns där för en
För i de flesta fallen stämmer det inte ett skit! Dom finns där endast när
det passar dom själva. Få för fan inte någon att känna sig trygg och glad
för att sedan vända den ryggen när du behövs som mest!
Men det som
är det konstigaste, att de få personer i ens liv som man faktiskt vet om
att dom finns där, oavsett vad, är de personerna man känner sig som mest
i vägen för.. Livet är en jävligt knepig grej! Tror aldrig jag kommer förstå
mig på det ett dugg.
Men det är väl kanske det som är meningen ..?



Saknar min lilla bebis !


Körkort - Here I come!!


Ringde nyss och bokade uppkörning och uppskrivning
så nu gäller det att jag ser till och pluggar som bara den!

Lite för mycket kläder ..?

Har hållt på och packa inför flytten nästan hela kvällen nu.. Tänkte att det va lika bra att ta tag i kläderna nu, för jag anade att det skulle ta sin lilla tid.. Och jo tack! det gjorde det.. Jag har fyllt fyra stycken stora resväskor med kläder, plus några lådor och ändå är jag långt ifrån klar! Hade ingen aning om att jag hade så jäkla mycket? Ska gå ifrån att ha en "walk in closet" fullproppad med kläder till att ha två pyttesmå garderober i den nya lägenheten.
Hur tusan ska det gå till?!




Äh.. jag är trött nu! Funderar vidare på det imorgon.. Najt najt! :)


Purple love



har man tråkigt så har man..

jag min älskling hade tråkigt ..
ursäkta vår vulgära humor hahaha!



samma effekt som botox

Blev en timmes promenad i snön innan.. Fytusan va kallt det är! -10 har ungefär samma effekt som botox.  ansiktet fryser fast haha! Ska försöka tänka på det nästa gång så munnen fryser fast när den är ständs, istället för öppen som det blev idag haha! Såg lagom IQbefriad ut när jag kom hem ^^


inspirationskälla nr 1

Jag har hittat den vackraste bruden ever. Numera är det hennes blogg jag hänger & dreglar över & får inspiration ifrån ist för celebs från tidning osv.. Sveriges snyggaste, helt klart!

http://gucciime.blogg.se/



Du är halva jag!



Det finns inga ord i världen som någonsin kommer kunna
förklara hur mycket du betyder för mig!


Jeansjacka

Förra året letade jag ihjäl mig efter en snygg jeansjacka men hittade ingen jag tyckte om.. Är väldigt kräsen. Men i vår hoppas jag verkligen jag hittar en snygg som jag kan följa med mig hem! Det är ju så hett! Har ni nåt tips om vart det finns snygga jeansjackor? :)
 
                                             


" Hennes hund åt upp mina p-piller "

var ute och gick en runda med min lilla vovve för en stund sen. Det blev bara 30 minuter dock.. Hade plockat på mig alldeles för mycket kläder så svetten rann och så är det ju ett jävla krångler att ta sig fram i snön! Så jag gav upp ganska fort.

Var på UM innan idag med Julle. Hon sa till barnmorskan att min hund käkade upp hennes p piller! hahahaha! Bara för att få nytt recept innan rabatten går ut när hon fyller 20 nästa månad. Haha! fuling


sängdags.
See ya imån ;)


tips!

TRESemmés schampo och balsam är grymt bra! För en gångs skull håller en produkt vad den lovar. Minst lika bra som de dyra märkena på frisörsalonger fast det är billigt och bra! Om du inte hittat nåt som passar dig  rekommenderar jag verkligen dig att testa det :)


En hälsosam vardag

Träning/bantning går lätt till överdrift eller spårar ur.. I värsta fall kan det leda till hemska sjukdomar som anorexia. Här kommer några tips om hur du kan träna/äta för att må bra, ta hand om din hälsa och gå ner ett par kilo - på ett hälsosamt sätt! Jag ska själv försöka följa de här punkterna :)


- Ät små mål, men ofta. Låt det inte gå mer än 3-4 timmar mellan dina måltider så håller du igång ämnesomsättningen. Går det för lång tid imellan ställer kroppen in sig på en låg ämnesomsättning. Det är så man "spar" på fettet. Ät såpass regelbundet så att du aldrig känner dig hungrig, men ändå aldrig proppmätt!

- Gå långa promenader. Gärna på morgonen innan frukosten, då det ger bäst effekt.  En runda på ca 45 minuter tycker jag är lagom. Ät frukost när du kommer hem. Det förbränner mycket mer än vad man tror av att bara gå! Man behöver inte kuta runt som en idiot och svettas som en galning för att det ska ge nåt resultat! En rask promenad ger ju en också otroligt mycket energi!

- Drick mycket vatten! och ät mycket fibrer. Det ger mer mättnadskänsla, så du inte blir hungrig imellan målen. Ta ett grovt bröd till frukost ist för ett vitt bröd. Vitt bröd, frallor osv är bara luft och kalorier. Det gör ingen nytta och det ger inte mättnadskänsla i mer än 10 minuter max.

- Fast man inte tror det alltid, så gör det faktiskt mycket nytta med småsaker som att ta trapporna istället för hissen, låta bli att gå genvägen hem från bussen osv..




                                                                                       Lycka till! :)


Lite bilder från förra veckan..



Förändring!

Jag gillar inte ens julmat och ändå har jag lyckats gå upp nästan 5 kilo nu under december! Förstår inte riktigt hur det har gått till.. Jävla piss. Så nu jävlar får det bli förändring! Ska försöka sluta äta så mycket skit, och börja röra lite på mig. Behöver få mig lite mer energi med så en lång runda ute i kylan är ju inte helt fel..






Vart fan tog den här platta magen vägen?! Bilden är från 2007 nångång.. men ändå! får ta och dra igång med mina dagliga situps igen. Gjorde alltid ett par hundra om dagen förut.. Jävla lök jag blivit! Skärpning!


vilodag

Har lite dåligt samvete över att jag inte varit och målat i lägenheten idag, vilket jag verkligen behöver. men det är faktiskt söndag idag - Vilodag. Har legat i sängen och glott på 16 and pregnant. Hittade massa avsnitt på deras hemsida som jag missat när det gick på tv. Så grymt bra! Lipar och skrattar om vartannat hela tiden!

klippte min ena systerson nyss, och den andra passade på att ta kort ^^


ehh.. god morgon..?

Nu får jag snart ta och skärpa mig! Vaknade för en timme sen ungefär och sitter fortfarande och lökar i morgonrocken. Snart drar ju skolan igång igen och då ska jag vara uppe senast klockan 6 på morgonen och stå ute i kylan och vänta på bussen vid 7! Uhh, får ont i magen bara jag tänker på det..

Nu ska jag se till att ta mig in i duschen och vakna till!





Perfekt start på dagen!


Jag ska måååla hela vääärlden laalaalllaaalaaa....

Ska bort till lägenheten nu och måla mitt rum nu
Måste ta tag i det där nu så vi kan flytta nån gång!
puss på er


top 20 ?

 

Sitter och kollar in bloggarna som ligger på mest aktiva-listan lite då och då.. Ärligt talat förstår jag inte hur vissa lyckas hamna där över huvud taget ?! ) Det är ju ungefär 5-6 stycken av dom som faktiskt är bra. Resten är ju vara rena pisset! Vet hur många superbra bloggar som helst som inte är med där, som definitivt är värd en fet plats. Men nej?! Då kommer världens jävla skitbloggar och lägger sig där! Hur i hela fridens namn går det till?!

Nån som har nåt tips på en BRA blogg?


RSS 2.0