praktik

Kom nyss hem ifrån praktiken. Blev knappt 1,5 timmars sömn inatt så det blev en lååång dag. Man brukar ju kunna dölja det mesta med smink, men mina mörka ringar runt ögonen var omöjliga att få bort imorse! Nu har jag nog skrämt iväg en hel del kunder :p Ska vara på salongen hela dagen imorgon också, så inatt hoppas jag att jag kan sova :)

Har haft en riktigt jobbig helg  med mycket tråkigheter så jag har inte varit på humör för att skriva nåt.. så nu vet ni det. Nu blir det en massa kaffe så jag orkar planera inför gesäll och framtida projekt ;) seeya


                       

fan då...


Åh! jag råkade somna till en film innan vid 8, bara 10 minuter eller nåt och nu är jag skitpigg! Måste lägga mig i tid, ska upp tidigt till praktiken imorgon.. jävla typiskt!


Månadens babe ?


Juste, jag hade glömt att jag är med i en tävling om att bli månadens babe HÄR
haha lite gulligt faktiskt :) det står att man ska "tigga" röster. Så nu gör jag det

 

 

.


blääää...


Börjar bli riktigt trött på att vara sjuk! Så drygt att sitta och göra ingenting. Missat en jävla massa praktik har jag gjort med.. Vill göra nånting! Fixa kunderna jag har som står och väntar, men jag vill ju inte smitta ner alla.. suuuckk!!

.


tisdag

Tisdagkvällar är ju nästan bästa på hela veckan! En massa bra tjejprogram på tv hela kvällen. jag sitter bänkad i soffan med en massa choklad och te :)


mamalove


Kom precis hem ifrån mamsen. Har varit där ikväll och ätit pizza och druckit kaffe. Blir ju faktiskt rätt tomt utan mamsen ibland.. Speciellt en dag som denna när man är sjuk och behöver lite mamalove. Det finns ju trots allt ingen plats i världens man känner sig mer trygg än hos sin mams :) Hon hade köpt ett par fina jeans leggins till mig. Toppen! :D Behövdes verkligen. Känns inte som nånting i garderoben är kul eller sitter bra just nu.. Nu ska jag krypa ner i sängen jämte min gosiga man. Natti! :*


suuugen



Jag är sååå shoppingsugen!!


sjuuk.. ;(


Efter tre timmars sömn vaknade jag upp och var sjuk. Längesen faktiskt. Ligger i soffan och orkar inte riktigt röra mig. Varvar te och glass om vartannat. Fick gå upp tidigt iaf, för att köra Lollo till tåget. Så snällt av henne att sätta i mitt löshår! Jag har en miljon slingor ungefär :p ne.. men riktigt många, så det tog evigheter. stoor puss på henne :* Just nu når håret ner till navlen haha :) vi orkade inte klippa det igårkväll/natt när vi var klara så det får jag göra nån annan dag. Idag ska jag nog bara ligga här och knapra panodil i soffan..


hårförlängning

sitter och myser med te och lollo. Hon är snäll och hjälper mig att sätta i min efterlängtade hårförlängning! :)  Nu är det snart bara rosa kläder, vita läppar och en stockholms dialekt som fattas ;D skämtåsido!


ordjakt


Jag hatar dom där patetiska ordjaktsprogrammen som går på tv hela tiden. Man vet ju om att man aldrig kommer att komma fram när man ringer, men ändå ringer man. Om och om igen. Idag slösade jag lite mer än 50 kronor på den där jävla skiten. Jag hatar dom där jävla programmen!! och jag hatar att jag är lika svag som alla andra idioter som ringer bort sina pengar på sån skit. Numera jag har full förståelse för spelberoenden. När ska man lära sig?


The sun stayed away again


huefhrswe


Vilken låång dryyg dag det har varit idag!! Köpte mig en väska idag när jag var i stan iaf, sen gick jag in på en underklädesaffär och skulle kika på min första bh haha. Kändes rätt dumt när jag kom fram och sa "hej jag behöver lite hjälp, jag vet inte vad jag har för bh storlek..." haha ^^ hon tittade liksom ner på min hylla med blicken "whoot? har du inte haft bh innan?" haha det var kul. Men supersöt var hon och hjälpte mig att hitta en som passade. Eller ja, två. Så jag fick med mig mina två första bh'ar hem som inte var små som ett par bomullspads. Kuul kuul :>


ikväll är jag på grymt dåligt humör. Känns som jag kommer bita huvet av den som kommer i närheten av mig just nu! som  tur är så kommer det antagligen inte hit nån ikväll, som tur är ^^ och förhoppningsvis sover jag när andreas kommer hem, så han slipper få pungen avdragen!

night night'


visningen igår..

Visningen igår gick bra :) Det blev en annan behandling för mig. En vårdande behandling som tillförde massa keratin till håret, eftersom mitt hår är väldigt torrt och skadat. Det blev rätt mycket rakare, men inte helt. Men det blev mycket mindre frissigt och ruffsigt. De fönade bara håret efteråt med en stor rundborste och i vanliga fall är mitt hår fortfarande stort och ruffsigt ändå, men nu blev det slätt och fint. Måste platta det för att få det så i vanliga fall. Superskönt! Spännande och se hur länge det kommer att hålla. De sa att jag skulle göra de ett par gånger till för att få mitt hår helt friskt igen, men det har jag inte tid med. Det är tänkt att jag ska sätta i mitt efterlängtade löshår till helgen och då funkar det ju inte att göra fler..

Nu ska jag köra in till stan och leta runt efter praktikplats. ska även på möte och kolla runt efter lite annat :) seeya



goodbye ruffs och krull



försökte ta kort på mitt krull. håret syns ju knappt när det är så ljust..
men här har ni en dålig bild på det iaf :p något ni hörhoppningsvis aldrig
kommer behöva se igen! Jag tycker jag ser ut som ett troll! Det är mycket
värre än vad de ser ut på bilden. Det är liksom ett enda stort ruffs med
en massa små lockar i.. Nu ska jag dra på mig en mössa och dra mig
in till stan och förhoppnings vis bli av med det ^^ baaj baaaj


hårmodell


Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka. Ska vara hårmodell lite senare idag, för någon slags "vårdande" rakpermanent. Ska bli spännande och se hur dom får till det där :p Så iallfall får jag ju inte föna mitt hår idag, utan de ska vara mitt naturliga hemska lockiga. Hur fan ska jag kunna  visa mig i stan såhär!? Gillar inte alls mitt såkallade självfall. Inte i mitt korta hår jag har nu. När det har växt och kommit ner i bit kommer jag nog älska det dock. Då kan jag bara låta det hänga där och inte göra ett skit, då kommer det ju vara snyggt. Vågigt och lite halvlockigt. Nu blir det bara en stor boll haha! naaat naaajs.

Dricker min fjärde kopp kaffe för dagen och väntar på att mother nature ska göra sitt. Skulle dock kanske vara en bra idé att slänga på sig lite kläder iallfall? Sitta naken framför folket på visningen ikväll känns inte okej.


N o p a i n i s f o r e v e r


Viktig infortmation till intresseklubben ;D

Jag föddes en fredag för 6780 dagar sedan

         och andreas är ungefär 2000 dagar äldre än mig. Va mycket det låter! ;o

n y t t


Det här linnet från H&M har flyttat in i min garderob.
 Älskar ryggen! Kommer nog användas flitigt i sommar :)


Tatuerare ?


Någon som har vet nån duktig tatuerare med bra priser här runt om halmstad ?  :)




.

2012


Min bror fyllde år igår! så vi var hemma hos mamsen och åt massa god mat med familjen. Hängde med min bror hem efteråt och kollade film.. Det blev 2012. Helvete asså! Bra film och så, men dom borde förihelvete ha en stor fet varning på den. Man blir ju totalt förstörd och mår piss av den! Det flög runt en miljon tankar i mitt huvud hela kvällen/natten, och nu med iofs.. Filmen handlar ju om att jorden går under 2012, och jag fick lite smått panik. Om det skulle hända på riktigt, eller om nåt annat tråkigt skulle hända, att man blir allvarligt sjukt eller nåt sånt så är det fan inte såhär jag vill avsluta mitt liv!


fihjjrh




sitter ute i solen med min snygga bakislook
försöker sola bort huvudvärken sen natten
vin och cider ger mig en riktigt fin huvudvärk
solen speglar skärmen så jag vet inte hur bilden blev
hoppas jag kom med iallafall haha :p
min hand gör så ont så jag tror jag dör lite
känns som halva handleden/tummen är av.. blöö 
känner mig lite smått invalid. men det funkar. Det är fint! :>




Sjukt kul grej som hände mig igår..


Jag hade lånat mammas bil till praktiken och jag parkerade på gästparkeringen. När jag ska köra hem står inte biljäveln där, utan nån helt annan! jag får lite smått panik och börjar undra om jag är helt dum i huvudet eller vad det är frågan om.. Står och funderar ett tag, sen går jag in till Lisa igen och frågar om jag inte ställde min bil där när jag kom, och jo det säger hon också att jag gjorde. Så hon följer med mig ut och tittar.. 

Mitt hjärta börjar slå som bara den och paniken börjar smyga sig på. Jag tänkte bara "fuck jag har lyckats slarva bort mammas bil!" haha :p jag tänkte att antingen står någon runt hörnet och garvar åt mig och driver, eller så har någon jävel snott den. panik på hög nivå!

Vi går in och söker på reg numret på den andra bilen som står där, och då står den på en bilfirma. Så jag börjar fundera, och säger till Lisa "men duu... det är en sån bil jag vill ha ju.. " Vi tittar på varandra och går ut och kollar igen, och märker att bilen som står där inte är låst. Så jag ringer mamma och frågar om hon driver eller vad som händer och hon fattade ingenting! Hon bara " vaaa? vaa? vadåå? vart är min bil??" hahaha.

När jag sa till henne att jag kissar på mig och får magsår snart om hon inte säger att hon driver, så erkände hon. Dom hade kommit och bytt bilen, så det var min bil som stod där. tjoho :) jag var så jävla chockad så jag fattade ingenting ^^ frågade vart nycklarna var, då fnissade hon bara och sa att jag får leta. Så det slutade med att jag, Lisa, hennes dotter och henne två grannar och letar efter nyckeln hahaha. Så nu har jag tydligen äntligen en egen bil! :D så jävla skööönt! Jag hade ju en likadan, fast en annan färg innan, men den gick sönder så dom köpte tillbaka den igen.. sen dess har vi letat efter en ny.

så grymt skönt att kunna ta sig vart man vill, när man vill och inte behöva anpassa sig efter mammas tider. Nu är nästa problem bara att man behöver bensin för att komma nånvart, och hur fan ska jag få råd med det då? :p


Mmmmmm



Jag önskar jag vaknar upp och har den här sjukt hela kroppen imorgon!


God morgon!


Nu ska jag köra ner till salongen
har praktik hela dagen och ikväll är står det partaj på schemat
kanske hörs senare..  ciao


Bra dagar :)


Har haft två grymt bra dagar! Varit igång hela tiden, så har inte hunnit skriva något..

 Igår slingade jag Jennys hår. Hon var platinablond, och vi skulle lägga i ett par steg mörkare slingor i det, plus fixa utväxt. Det blev skitsnyggt! Naturlig och fräsht men fortfarande väldigt ljus. Både hon och jag var jättenöjda. Så skönt när det blir så! Jag är alltid så nervös att kunden inte ska bli nöjd, men i de flesta fallen blir dom ju det, ibland tar det en vecka innan de hinner vänja sig när man gjort större förändringar, men det är inte många gånger något har misslyckats så jag förstår inte vad det är jag är så nervös för..

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Frisör teknik och religion stod på schemat. Hade prov i religion, och jag hade såklart inte pluggat. Dåligt av mig! men jag klarade det iallafall..

Sandys, som precis har öppnat precis nedanför skolan tar 9:- (!!!) för en stor latte just nu som öppningserbjudande. Riktigt god är den med! Jag är en riktig kaffenarkoman så jag är lycklig! iallafall månaden ut, sen är det vanliga priser igen :p

Jag har sjukt mycket skolarbeten efter mig, bland annat från den tiden jag missade i skolan efter jag opererades. Så min kväll kommer bestå av plugg, plugg och ännu med plugg. Låter kul va? ;p

Jag har haft så sjukt mycket energi och varit på jättebra humör de senaste två dagarna nu. Hoppas verkligen att det håller i sig! :D energi är jag verkligen i behov utav! jag är världens lataste. OM det håller i sig, så lovar jag (mig själv) att jag ska se till att komma igång med träningen! Håller tummarna på att det gör det, för träning behöver jag :)


boooring. indeed.



Känner verkligen att bloggen är skittråkig just nu. Tar aldrig några bilder längre.. Känns inte så kul att ta kort på mig själv när jag ser ut som jag gör just nu. Ser ju inte alls ut som jag kommer göra sen.. Så jag känner inte mig bekvän alls just nu, men om en vecka eller två så känns det förhoppningsvis bättre och mina inlägg kommer nog bli lite roligare igen :)


Tacka vet jag mina rosa gummihandskar!


Jag och älskling körde sten sax påse om disken innan. Jag förlorade. Tacka vet jag mina rosa gummihandskar! Hela diskhon och bänken var full med äcklig disk. Nu har jag gjort hälften, så jag pausar med lite broccoli. Min kvällsmat idag. Fick grymt dåligt samvete nyss över hur mycket skit jag ätit de senaste dagarna, så broccoli it is!


Internationella kvinnodagen


Carro kom hit igårkväll efter jobbet och spenderade natten här. Idag har vi firat dagen med att sitta ute i solen i linne med en varsin alkoläsk. Jag blir dock rastlös rätt fort, som vanligt och gick in efter ett tag. Jag blir ju ändå aldrig brun, så det kändes rätt meningslöst.. men skönt var det iaf! :)


God morgon!


Här sitter jag och äter chips och dricker cola till frukost
Beachen 2010 - HERE I COME

uppdate.

jaha, eftersom det är väldigt många som fortsätter kika in här trots att jag inte skriver nåt på flera dagar så tänkte jag att då skriver jag väl nåt då, för jag är riktigt uttråkad och har inget bättre för mig :p


Igår var jag i helsingborg på tvåveckors kollen där jag opererade mig. Skulle ta bort tejpen och sådär och de skulle se så allt var som det skulle. Har haft en Bh jag har fått av dom, och ett stort band jättehårt spänt över dygnet runt nu i två veckor. Hoppades på att jag skulle slippa det nu, och var rätt säker på det. Men dom tyckte jag "bara" skulle ha det i två veckor till. Fy fan! Det kändes som att jag dog lite grann. Lipade i bilen därifrån. Ahh! Så jävla frustrerande!! Har varit trött på det där äckliga jävla bandet sen den dagen jag fick det. Ni anar inte hur obekvämt det är!! men yes, det är bara att stå ut två veckor till..  suck..


Efter besöket där åkte jag och mamsen och fikade och shoppade. Det blev tre nya tröjor, två ringar, en sjal och lite smink. Min snälla lilla mamma bjöd på sjalen och en av tröjorna :) Köpte även hem bröd (vuxen poäng till mig haha) det ena med oliver och soltorkade tomater i, och det andra med valnötter. ruskigt gott! :D


Idag har jag mest fixat en massa smågrejer som behövdes, och pysslat med mitt nya lilla projekt. Carro kom hit också. Hon hade med sig kladdkaka. Mmm! Hon gick nyss hem och min älskling är inte heller hemma, så nu har jag jättetråkigt ;(


RSS 2.0