mysasupashoppa

Lite spontant sådär en onsdagkväll bokade jag tågbiljett till göteborg nästa helg. Ska hälsa på min efterlängtade Angelica, som jag träffar alldeles för sällan ♥ Ska bli jättekul! vi ska mysa, supa och shoppa. Det kan inte bli annat än bra! Just nu känns livet inte bara piss faktiskt. Första gånger jag ser fram emot nåt på sjukt länge..

riktigt fräsch bild på mig & AngelicaÅret var 2008..Imorgon ska jag upp tidigare än någonsin! Känns det som iallafall.. 07:30 ringer klockan. Så tidigt har jag inte gått upp på flera månader. Har börjat vända på dygnet. Sover bort halva dagarna.. Det är inte bra att vara arbetslös.


Nu ska jag göra mig en kopp te och ut i regnet på en nattacigg.
sleep tight

Casual tuesday


Som vanligt har jag spenderat min tisdagskväll hos min syster framför desperate housewives och cougar town. Druckit chailatte och ätit dumlemuffins. Ska köra mams till tågstationen tidigt imorgon så nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och drömma om att jag är lika snygg som Eva Longoria.. Natti ♥

nomoreblondeJag behöver en helrenovering, och det är sjuk jobbigt att ta tag i insidan så jag började med utsidan. nu är jag mörkhårig.
...


A battle with myself.Krossaden dag i taget

allt det andra tar vi sen..

första veckan i oktober.


old news - uppdateringen är inte bra. Det händer inte mycket, därav inte mycket att skriva om. Känns som jag mest sitter på mitt arbetslösa arsle och önskar jag var 10 år igen. Men, lite har första veckan i oktober bjudit på ändå..

I fredags blev det en mysig middag ute, planksten och annat gott. sjuhundra riksdaler! Galet. Men gott.
I söndags följde jag med en vän till kyrkan och spenderade en och en halv timme där och lyssnade på kampen mellan gott och ont, och bevittnade min livs första nattvard. (jag var inte såpass duktig och komfimerade mig) Har bara varit i kyrkan på dop och begravning annars, och skolavslutningar när jag var lite. Det va rätt mysigt faktiskt..
Dagen idag har bjudit på ett låångt möte. Budgetsnack och en massa annat. Siffror har aldrig varit min grej! Blir helt yr i huvudet, nästan så jag va tvungen hålla fast mig i stolen så jag inte trillade av. Men det var givande, så nu ska jag försöka klara av det där helt själv så jag inom snar framtid inte är arbetslös längre :)
RSS 2.0