sällskap


Nu är jag glad!

Carro kommer hit snart, sen kommer Madde lite senare också! Slår på stort idag ;D haha. Skönt med lite sällskap! Det bästa av allt är att Carro ska tvätta mig hår! ;D hahaha!

puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Erika - 18 år - Miliam och Miltons mamma <3

Svar: Ja precis :) Jag födde Milton vaginalt och Miliam med kjesarsnitt. Och som du säger så hann ju inte min kropp dra ihop sig efter min första graviditet, blev ju gravid nästan direkt efter, så då va det dags för huden att töja sig igen ^^ Har ju gott om överflödig hud, så vill du ha så är det bara att säga till, haha ;)

När man gör ett kjesarsnitt så är det mycket större risk att magen bli hängig eftersom det blir ett stort ärr längst ner, svårt att förklara, men jag tror nog du hajar vad jag menar :)



Ja en OP ska jag allt ha, oavsett vad folk tycker om det. Är ju som sagt inte färdig med barna-födandet, så folk lär ju ha sina åsikt när det gäller det med ;)'



Pusspuss

2010-02-19 @ 13:00:34
URL: http://eriikabjoorkman.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Jaha nej det går inte tyvärr.

2010-02-19 @ 14:29:53
URL: http://clothesshoesbags.blogg.se/
Postat av: Lina

Heej! Här är ännu en ny läsare ;) Kollade in din blogg och såg att du nyss gjort en bröstoperation, därför man fortsatte läsa.

Eftersom jag själv funderat på det länge och känner att nu äntligen kanske det är dags! Så du får gärna följa upp med hur du mår och hur det funkar med den nya hyllan, haha!

2010-02-19 @ 16:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0